Rots & Water Verandert

Rots & Water, een weerbaarheidstraining voor jongens en meisjes van basis- en voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs. De Rots & Water methode biedt op een speelse en ervaringsgerichte manier handvatten hoe om te gaan met de uitdagingen in ieders leven. Kinderen en jongeren leren door middel van spel en bewegingsoefeningen op hun eigen kracht te vertrouwen, beter op anderen af te stemmen en hun weerbaarheid te vergroten.

Als  Rots leer je door te zetten, dingen te durven, te focussen, stevig in je schoenen te staan, jezelf te beheersen, concentratie vast te houden en te negeren wat niet van belang is.
Als Water leer je af te stemmen, mee te bewegen, je aan te passen waar nodig, open te staan, creatief te zijn en anderen te waarderen.

Sport Verandert verzorgt Rots & Watertrainingen op locatie.

 

Om uit te kunnen groeien tot een gelukkig en zelfstandig mens zijn beide kwaliteiten onmisbaar in ieders leven. Het is geweldig om te zien welke groei en ontwikkeling kinderen doormaken gedurende de cursus. Slim zijn is leuk, sterk zijn is handig, maar nog belangrijker is goed omgaan met jezelf en anderen!

Er wordt in kleine groepjes getraind en er is dus voldoende individuele aandacht.

Geef uw kind op voor een Rot&Water training

Wilt u meer weten, neem dan contact op met: